Az E-book támogatja a . Txt, . Pdf, . Doc fájlokat?
Figyelt kérdés
Van itthon egy csomó könyvem amit a MEK-ről töltöttem le többnyire .doc formátumban. El tudom olvasni ezeket az e-bookkal?2010. jan. 19. 19:06
1/5 A kérdező kommentje:
Úgy látom van már automatikus helyesírás ellenőrzés is az oldalon. Kicsit béna lett így a kérdésem, köszike!
2010. jan. 19. 19:08
2/5 anonim válasza:
mi az az e-book? valami hardver akar lenni? Csak mert az én ismereteim szerint az e-book az elektronikus könyv. ami lehet pdf, doc, txt, stb...
3/5 A kérdező kommentje:
Természetesen az e-book olvasóra gondoltam, mint hardverre. Látom a leírásában, hogy támogat néhány formátumot, de attól félek, hogy csak valami spéci kóddal ellátott fájlokat lesz hajlandó beolvasni!
(Mint a telefonom, ami csak csengőhangként megjelölt mp3-at enged beállítani csengőhangnak!)
2010. jan. 20. 06:46
4/5 anonim válasza:
Valószinüleg el tudod majd olvasni vele! Mielőtt megveszed az ebook olvasót, kérdezzd meg az eladótól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!