Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Egy számítógép vétele?!

Egy számítógép vétele?!

Figyelt kérdés

Üdv most szeretnék venni egy új pc-t. Leginkább játszani akarok rajta,de film videó nézés,és netezésre használnám.

Sokáig gondolkodtam mennyit szánják rá olyan 120k-t akarok rákölteni ezért szeretném ha raknátok össze nekem egy jót (pcx.hu)

Minimum egy 4 magis proci pl i5 legyen benne

2014. szept. 16. 09:11
 1/6 anonim válasza:
22%

2 éve én is vettem gépet,kb ugyanilyen árban, de hát az ugye 2 éve volt :D

hát látom te is intelben gondolkodsz,szerintem egy AMD processzor is tud olyat,vagy többet mint egy intel, piszkosul drágák az intelek és egy amd-vel rengeteget tudsz spórolni tegyük fel egy AMD FX6300-al jobban járnál szerintem..

hát már szerintem mehetne bele a 8GB-ram is,mivel ha hosszútávra gondolkodunk,akkor kelleni fog,főleg játékokra..

alaplapot jót vegyél bele,pl ha AMD-procid van,akkor Asus M5A97 EVO R2.0 ez a páros(procival) biztos kitart 2-3 évig..

vidikarit meg minimum 30ezer-->attól csak feljebb vásárolj... pl: nVidia GTX 750

szerintem ez bele kell,hogy férjen 120ezerbe,

a RAM-ok kb 20k,vidikari, 30k, proci 25k, alaplap 25k,

szóval ott vagy kb 100ezernél a maradék 20ezerből meg kijön még amit szeretnél

2014. szept. 16. 10:29
 2/6 anonim válasza:
100%
1/ Bocsi de nagyon AMD fan vagyok :D :D
2014. szept. 16. 10:29
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ gondolkodok rajta. Azért mást is meghallgatok. ment a zöld kéz ;)
2014. szept. 16. 12:04
 4/6 anonim ***** válasza:

120 ezerből nincs arányos játékos gép i5-el,tekintve hogy a keret több mint harmadát a proci tenné ki.

Ideje volna megtanulni hogy játékra erős VGA,nem pedig erős proci kell elsősorban.

2014. szept. 16. 12:19
 5/6 anonim ***** válasza:

hdd: wd 1TB ezex

cpu: g3420

vga: r9 270

alaplap: msi h97

táp: ctg 500

ram: kingstone hyper X 1600 cl9 4GB

ház: ami tetszik, és belefér a vga

2014. szept. 16. 13:13
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2014. szept. 16. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!