I3 3217u és gt740m 6GB rammal megfelel játékra?
Ez a gép jó lenne játékra és ha igen akkor milyenkre?
Elfutna mediumon pl.: far cry 2,3, bf3,4, gta4, cod 4, mafia2, nfs the run,most wanted2012,rivals, ac 4
Hát a gyenge processzor (2*1,8Ghz) miatt nagyon sok játékkal gondod lesz. Azért a Super Marionál komolyabbakat el fog vinni, de ez a halmaz alatt azokat értem, amik 3 évnél régebben jöttek ki. A gpu is rendkívül gyenge mint írták. Egyedül a 8GB ram a jó benne.
De mondd csak, mégis miylen játékokat szeretnél futtatni? Pl.? Mert ha élsz-halsz a simcityért és a sims-ért, esetleg a minecraftért, azokra jó. De ha mindened a crysis, a battlefield és a call of duty, akkor ezen a gépen maximum háttérképként tudod nézegetni azokat.
én már annak is örülnék ha a kb. 2006-2010 kiadott játékokat átlagosan medium vagy full szinten futtatná, amúgy igen a minecrafttal meg simcity-vel játszanék sokat rajta meg talán world of tanks, multi theft auto:san andreas.
De azért jó lenne ha a mostani játékok közül is elvinne párat.
Az U-s procikról én is úgy tudtam hogy nem a legjobbak, de az M proci mennyivel erősebb és mennyivel fogyaszt többet, nem szívja-e jobban az akksit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!