Taochpad kikapcsolása ASUS X55a gépen, hogyan lehet?
Figyelt kérdés
2014. szept. 15. 18:51
2/4 A kérdező kommentje:
Közben rátaláltam ,de valamiért nem akar működni. Hogyan kell a gombokat nyomni ? Már próbáltam több féle kép de nem reagál.
2014. szept. 15. 19:05
3/4 Tengor válasza:
Lehet, hogy az Fn gombod folyamatosan aktívra van állítva (BIOS), ez esetben elég ha megnyomod az F7-et.
4/4 A kérdező kommentje:
Ezt nem értem :-) . Nálam az f7 az a lcd kikapcsolása jele: tégla alap benne x . Amire én gondolok az f9 . jele : kocka alap benne 1/3 résznél alulról vizszintes vonal és ez még elválasztva,majd srégen áthúzva. Mint a taocsh pad ,keresztben áthúzva. Akárhogyan kapcsolgatom nem csinál semmit,Az fn-nem sem, és nélküle sem.
2014. szept. 15. 19:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!