Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Igaz hogy egy Intel Pentium D...

Igaz hogy egy Intel Pentium D 925 procit fel lehet húuni 4.5 GHZ-re?

Figyelt kérdés

2014. szept. 15. 17:13
 1/7 anonim ***** válasza:
persze nitrogén folyadékkal meg megfelelő lappal.. amúgy sem érne semmit még ha 100000000 re húznád seee
2014. szept. 15. 17:16
 2/7 halalfalo ***** válasza:
Persze. Gyári hűtővel felmegy 4.7-re is. Mind a 4 magja! Nekem egy 6 magos P4-est sikerült 4.5-ön fixálni, pedig csak a szorzót emeltem.
2014. szept. 15. 17:23
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát figyelj, nekem annak idején volt egy Pentium D 3,4ghz-es procim, azt 4ghz-re lehetett tuningolni egy Arctit Cooling Freezer 7 pro-val, de kegyetlenül melegedett így is. Amúgy egy nagyon rossz processzorcsalád ez a Pentium D, amint volt rá lehetőségem lecseréltem, zabálja az áramot és ráadásul mikor megjelent már akkor is elavult technika volt, ami 2005. végét jelentette. Én amondó vagyok ne huzigáld ezt az ergya procit, hanem vegyél egy olcsó mai 2 magos procit, mert a leggyengébb mai 2 magos CPU-k is 10x gyorsabbak, mint ez.
2014. szept. 15. 17:27
 4/7 anonim ***** válasza:

fel lehet húzni, de nem érdemes. Ahhoz, hogy ilyen teljesítményt érj el, egy nagyon drága hűtőre lenne szükséged.

Inkább cseréld le.

2014. szept. 15. 18:28
 5/7 anonim ***** válasza:
Inkább vegyél 15-ért Intel Pentium g3420-at, legalább 3x gyorsabb.
2014. szept. 20. 16:52
 6/7 anonim ***** válasza:
Felhúzni lehet fel lehet csak sok értelmem nincs mert erőtlen és gyenge mint a harmat :D
2014. nov. 30. 09:46
 7/7 anonim ***** válasza:
pentium 4-et is lehet 5ghz-en járatni, csak éppen értelme nincs
2014. nov. 30. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!