Egy Gamer PC-t összeraknátok nekem?
Minden konfigurációnak megvan az előnye és a hátránya. Ráadásul mindegyik játék más alkatrészgyártó támogatásával készül, nvidia, vagy épp amd, így mindenre legjobb gép nem létezik.
A felhasználó egyéni ízlésére és pénztárcájára van bízva. Mindenesetre az általam összeírttal ugyanolyan jól elketyeg, mind a fentebb listázott intellel. A bővíthetőség témaköre pedig olyan, hogy az informatikában megjósolhatatlan, hogy mi jön 3-4 év múlva. Nyakunkon a ddr4-es ramok. Például lehet jövőre az intel egy huszárvágással megszünteti a 1155-es tokozást... bármi lehet. Épp ezért a bővíthetőségen gondolkodni szerintem felesleges. Ez is jó ideig kiszolgálja a vásárlót.
Persze ez személyes vélemény, de nem földtől elrugaszkodott.
Ahogy a 10#-írta érdemes szétnézni az internetem én pl hardverapron találtam egy gyereket aki nagyon jó áron ad mindent és ő megbízható ember érdemes megkeresni a szállítást is megoldja én is tőle szoktam vásárolni de még senkit nem vágott át nagyon fasza gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!