Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Külső HDD érzékelési hiba?

Külső HDD érzékelési hiba?

Figyelt kérdés

Van kb 1 éve egy 500GB-os, 2,5-ös maxell külső hdd-m, ami eddig tökéletesen működött. Néhány napja azomban mikor csatlakoztatni próbáltam, nem jelenítette meg a sajátgépben. Látom a biztonságos eltávolítás fülön, valamint a vezérlőpultban is, viszont a rajta lévő adataimat nem tudom elérni. Tudnátok adni rá valamilyen megoldást?

Válaszaitokat előre is köszi!

2014. szept. 14. 09:14
 1/1 anonim válasza:
ugyanezzel a problémával küzdök én is, toshiba külső vinyóval, eszközillesztő települ, bios, eszközkezelő, bizt. eltáv. látja, hibát nem jelez de nem ad be labelt se a TC se a start/számítógép...Várom én is az ötleteket, korábban látta a gép, újratelepítés után merült fel ez a probléma...
2014. okt. 6. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!