Miert kapcsol ki a gep?
Figyelt kérdés
sziasztok van egy amd4800+ procim 2gb ddr2 ram,es egy 9600gt-videokartya nem nagy cucc a gep nem is ez a lenyeg...mar evek ota windows xp-t nem tudok ra telepiteni mert mikor elindulna a telepito s kiirja,h 39perc van hatra kikapcsol a gep...windows vista/7 felmegy ra...nade itt a problema...windows 7el nem tudok jatszani mert 10 perc jatek utan kikapcsol a gep...vagy ha hoszabb ideig meg film + 5-6 bongeszo ablak s igy megy akkoris kikapcsol...tudom,h a windows xp szar meg regi...de amikor feltudtam tenni ra az xpt tudtam jatszani is rajta tobb oran keresztul...2014. szept. 13. 21:57
1/5 anonim válasza:
nem melegszik túl? esetleg nem kap rendesen áramot? milyen táp van? milyen hőfokon szokott menni terhelés alatt?
2/5 anonim válasza:
Ez a tulmemelegedés elenörizd hogy müködnek a ventilátorok és pucold ki.
3/5 A kérdező kommentje:
pucoltam,az oldalat is levettem...par eve mikor megvettem,tokeletesen ment...400as a tap asszem :) mas gondja lehet de nemtudom,h mi :)
2014. szept. 13. 22:23
4/5 anonim válasza:
Vagy táp, vagy alaplap probléma (inkább alaplap).
Nézd meg az alaplapon a kondenzátorokat, hogy nincsenek e felpúposodva.
5/5 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszt :) reggel akkor megnezem,s ha az alaplap a gond akk ki kell csereljem v javithato?
2014. szept. 13. 22:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!