Maniac87 kérdése:
Üdv.! Kérdésem a következő lenne, szeretnék vásárolni egy AMD A10 X4 5800K 3.8GHz FM2 processzort. Milyen alaplapot ajánlotok hozzá, ami lehetőleg sata 2-es és árban is jó?
Figyelt kérdés
2014. szept. 13. 11:10
1/3 P.O.C. válasza:
Miért fontos a SATA2? A SATA3 -ra ugyan úgy ráköröztetsz bármilyen SATA2 -es eszközt. És ha a közel-távol jövőbe veszel egy SSD -t, a SATA2 port nagyon kicsi lesz neki. Nem árt előre gondolkodni!
Amúgy szerintem nem éri meg ilyen értékbe AMD APU -ba beruházni. Mire lesz használva a gép?
2/3 A kérdező kommentje:
Az a helyzet hogy az apu miatt szeretném ezt a processzort.Mivel egyenlőre komolyabb vga-ra nem tudok beruházni.
2014. szept. 13. 11:23
3/3 P.O.C. válasza:
Én minimum ezt venném:
Azért mert elég jól felszereltnek tűnik, nem spórolták le a memória foglalatokat, mert Asus FAN vagyok, és mert viszonylag olcsó.
Az APU -val az a gáz, hogy normális működéséhez drága memóriák kellenek, minimum 1600 Mhz -esek Dual Chennel KIT -ben. De az se árt ha még gyorsabbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!