Márkíí kérdése:
73 fok egy videokártyánál nem sok? Ugyanis a HD 5870-em Battlefield 3 közbe 73 fokon van :S
Figyelt kérdés
2014. szept. 12. 14:20
1/6 anonim válasza:
Szerintem nem, az enyém is annyi(GTX650) ....Van, hogy a procim is...:)
2/6 anonim válasza:
A HD5870 nem egy mai kártya, valamikor 2009-ben jelent meg, szóval lehet nem ártana neki egy portalanítás, plusz egy újrapasztázás. Nekem is ilyen kártyám volt 2 évig és új korában is nyaldosta alulról a 70 fokot, főleg zárt házban.
3/6 anonim válasza:
Egy Vga-nak ez teljesen normális.
Vannak ennél jóval melegedősebb cuccok.
4/6 Doctor0710 válasza:
HD5870-nél még elég jó hőmérsékletnek is számít. A korához képest egy nagyon erős kártyára sikeredett, nem csoda egyáltalán, ha a tojás is megsül rajta.
5/6 anonim válasza:
Annak nem sok.
Siman uzemi homerseklete. :/
6/6 A kérdező kommentje:
Feljebb húztam a hűtést, azaz megemeltem 5%-al a FAN-t így 60-65 fok között mozgott
2014. szept. 12. 20:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!