Miért ad ki a tápegységem zizegő hangot?
Kb fél éve raktam össze a PC-m és az utóbbi 2 hétben néha elkezd zizegni a gép. Meghallgattam, a tápegységből jön. Egy 850 wattos Thermaltake táp az. Konkrétan ez: [link]
Ami még fontos lehet, csinálta már olyankor is, amikor ki volt kapcsolva a pc. Esetleg az otthoni 220-as hálózatban van valami zavar?
Mitől lehet? Jeleznem kéne ezt és garanciával szervizeltetni/cseréltetni? Tönkreteheti a gép többi alkotóelemét?
Nagyfrekvenciás hang lehet, rossz egy tekercs szigetelése, kevesebb lakk jutott rá vagy lekopott, esetleg leégett róla és rezeg. A működésre ha jól tudom nincs káros hatással, csak arra aki a hangot hallja.
#4 - Magától nem fog elindulni a táp, alaplap kell hozzá ami adja a bekapcsoláshoz a jelet, vagy a "nagy csatlakozón" ami az alaplapba megy, rövidre kell zárni a zöld színű vezetéket bármelyik fekete vezetékkel. Ezután ha áramot kap a táp, el fog indulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!