Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » DVi, displayport, d-sub?

DVi, displayport, d-sub?

Figyelt kérdés
A kérdésem a következő lenne. Vettem egy R9 290 vga-t ami csak DVI-D és displayport csatolókat tartalmaz de a monitorom sajnos csak d-subos, és nemszeretnék megválni tőle. Azt tudom, hogy dvi-d nől nemnagyon leeht dsubot csinálni, viszont megérné 2-3 ezres áron egy displayport to dvi-i vagy egy displayport to d-sub????
2014. szept. 11. 19:12
 1/2 -Simon- ***** válasza:

ahhoz a videó kártyához HDMI-s monitor kell, mert úgy adja a legszebb képet!

hdmi-vga között óriási a különbség, és ha már egy 110/120 ezres kártyád, akkor ne sajnáld a pénzt a monitorra...

persze ideiglenes megoldásként jók ezek az átalakítók...

2014. szept. 11. 19:16
 2/2 A kérdező kommentje:
a kérdés hogy mivel csak digitális jelet küld, működne az átalakító? (pl.: [link] Sajnos minden pénzem ebben a vga-ban van, és H*lye voltam, hogy nem néztem utána a csatolóknak.
2014. szept. 11. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!