AMD lap+proci kombó 65e-ért?
Sziasztok! Új gépet szeretnék összerakni és a helyzet ugy gondoltam mivel eddig intelt használtam/ok kipróbálom az AMD-t is hátha megszeretem, viszont ezekben nem igazán vagyok otthon.
A kérdésem annyi lenne mi lenne a legjobb lap proci kombó amit ebből ki lehetne hozni? Pár ezer ft eltérés még belefér..
Előre is köszönöm a válaszokat !
AMD FX 8320 processzor 36 hó gar.
1 db 34,846 Ft
Asus M5A97 R2.0 alaplap 36 hó gar.
1 db 20,392 Ft
Cooler Master Hyper 212 EVO RR-212E-16PK-R1 processzor hűtő 36 hó gar.
1 db 9,784 Ft
Szállítás biztosítás
1 db 390 Ft
Háztól-házig garancia
1 db 790 Ft
Összesen: 66,203 Ft
pcx.hu
Ha mindenképpen AMD-t akarsz, akkor előttem már leírták.
Jobbat ebből nem tudsz kihozni.
Mire kell egyébként?
Ha játékra, akkor én most nem vennék AMD-t. Ők most az APU-ra feküdtek rá, és ez így is lesz még egy darabig.
Az FX-ek meg már régiek, és már akkor is elavultabbak voltak az akkori Intel szériánál, amikor kijöttek.
Ráadásul nincs egy játék sem, ami kihasználja a 8 szálat, még a 4-et is csak most kezdik szépen lassan, de mire oda jutunk, hogy egy játék kihasznál 6-8 szálat, addigra az FX-ek már rég nyugdíjba mennek.
Szóval én most pont nem váltanék AMD-re.
Mondjuk, ha olyan alkalmazásokat használsz, amik szeretik a magas órajeleket, és a sok szálat, akkor persze megértem, hogy ennyiből AMD-t akarsz.
Játékra inkább egy i5 4460 + valamilyen H97-es lap.
Csatlakozom #3-hoz. Intelt vegyél játékra..
Ugyan az a konfigom van amit #2 írt. Játékra borzalmas, és a windows sem használja ki alapból a 8 magot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!