Lehetséges ez? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Lehetséges. Célszerű 3 partíciót létrehozni. 2 x 100 GB-ot a két oprendszernek és egy maradékot az adatnak. Először a Win 7-et, aztán a Win 8-at tedd fel.
A telepítés nem jár adatvesztéssel, ha okosan csinálod.
köszönöm!
Akkor én neki is látok a dolognak :D
Ment a zöld kéz is ;)
Ha fontos az adat, akkor arról van biztonsági mentésed, ami a géptől függetlenül van tárolva.
Partíció átméretezésekkel megoldható a dolog, ha van elég szabad hely, de ez csak akkor biztonságos, ha van mentésed az adatokról.
az a gond, hogy ugyan a nyersanyag megvan, de olyan projektfájlok vannak szanaszét mentve, amiket nem nagyon lehet egyben lementeni.
Ebben az esetben viszont csinálni fogok egy 150 GB-s partíciót, és arra telepítem fel az új Windows-t, de ettől függetlenül megpróbálom lementeni az összes adatot. Köszönöm a segítséget, és szeretnék elnézést kérni ha hülyességel húztam az idődet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!