Szerintetek LG 22LV5500 használható monitorként gamer pc-hez? Link csatolva.
Fiamnak lesz gamer pc-je.
A LED TV adott, örülnék, ha nem kéne vennünk plusz monitort. Korlátozva vannak az anyagiak.
Köszönöm a választ.
Az előzetes kalkuláció miatt kérdeztem.
És amúgy a LED TV sokkal rosszabb lenne, mint egy monitor?
(Nem fullos gamer pc-je lesz, maximum 120-at szánunk rá, de jobb lenne, ha még ennyit se kéne.)
Köszi!
Tehát a játékok nem lesznek kevésbé élvezhetőek, ha jól értem. Szuper.
Igen, köszönöm, úgy tervezem, hogy mi rakjuk össze, pontosabban nem mi, hanem keresek majd egy "szakit". Csak előtte tájékozódok egy picit a neten, hogy mégis legyen valami kis halovány rálátásom az egészre.
A fiam se nagyon ért a témához, még elég fiatal, megkért, hogy segítsek neki a tájékozódásban. :-)
Komoly? :)
Az nagyon sokat segítene!
Eléggé kínai a téma, most olvasgatok SSD-ről, HDD-ről, meg AMD-ről, Nvidia-ról...
Kissé el is kedvetlenedtem... kevésnek tűnik a 120e Ft.
Pedig ez az összeg több, mint sokak havi fizetése, s ennél többet egyszerűen nem tudok és nem is szeretnék egy olyan eszközre kiadni, ami úgyis elavul pár éven belül.
Ugyanakkor azt sem szeretném, ha az eszköz - olcsóságánál fogva - már most se lenne megfelelően használható az újabb játékoknál. Teljesen elbizonytalanodtam.
Szóval a tanácsok igen jól jönnének, s előre is köszönöm őket!
Monitor, billentyűzet, egér - kipipálva, ezek megvannak.
Valami grafikus kártya, vagy videó kártya nem olyan rég cserélve lett a mostani gépben, gondoltam, azt esetleg még át lehetne menteni az újba, de nem találom a dobozát, hogy megnézzem, mi volt az. A gépházat meg nem tudom szétszedni.
Ja, a 120-ban az op.rendszernek is benne kéne lennie... Vagy erről ne is álmodozzak?
Közben megtaláltam annak a bigyónak (grafikus kártya???) a dobozát: GV-N210TC-1GI NVIDIA GeForce 210/PCI-E 2.0/64bit TC to 1GB (On Board DDR3 512MB)
Ez is elavult?
Közben azt olvasom a dobozon: Win7-tel kompatibilis.
Mióta is van Win8?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!