Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Adott egy vadonatúj vas. Win7...

Adott egy vadonatúj vas. Win7 Ultimate telepítés után az élményindexnél elszállt a vga. Mit tudok tenni?

Figyelt kérdés
A vas: Intel i5 4460 @ 3,2Ghz, 8Gb DDR3 RAM, Asus H81M deszka (egeres BIOS), ASUS GTX750 Ti VGA. Monitorok és HDMI kábelek a másik gépen működnek. VGA nélkül az alaplapiról kapok jelet. Azon nyomban újrarakva a vindózt a helyzet változatlan... :( pls help! Thx!

2014. szept. 9. 23:08
1 2
 11/16 Tengor ***** válasza:

ON: VGA-t rendesen kötötted be? Minden tápkábelek a helyén? Táp milyen pontosan?

OFF: nem segíteni vagyok itt, csak úgy trollkodni. Biztos ezért vezettem hónapokig a toplistákat (csak úgy szerényen megjegyezve)

2014. szept. 9. 23:57
 12/16 anonim ***** válasza:
Ha ellenőrizted a bekötést és akkor sincs kép, akkor vidd garanciába. Előfordul 1-1 gyári hibás. (csak tudnám hol van ilyenkor az nvidia fan "Igaz Mondó")
2014. szept. 10. 03:58
 13/16 P.O.C. ***** válasza:

wdhun: Nem rég a Sapphire HD 7800 -as sorozat fosta black screen -eket, ha egy picit nagyobb és huzamosabb terhelés érte. Pedig a Sapphire a legnagyobb és első számú gyártója az AMD -nek.

Hibáznak bizony mindkét oldalon. De ne robbantsunk ki most megint egy "piros-zöld" háborút.

Kérdező:

Ezen az a Ultimate -en nem hiába akadtul fel, ez a legdrágább verzió sok felesleges szolgáltatással. Aki vásárol, az meg általában oda szokott figyelni arra, hogy vajon kell neki a 60 ezer forintos operációs rendszer, vagy jó neki a 25 Ft -os Home Premium is. Ezért volt ez kicsit gyanús, hogy te megvetted.

Ez az Ultimate a kalózok legkedveltebb célpontja tehát, olyan moddingokat csinálnak vele, hogy nincs olyan driver ami ne akadna ki vele.

De ha tényleg eredeti a rendszer, most annyi csinálhatsz, ami előttem már írtak: Csatlakozók ellenőrzése, kiegészítő PCI-E táp bevan-e kötve? A táp elég erős és/vagy jó minőségű-e ehhez a konfighoz?

Amivel még kiegészíteném:

Érdemes a legújabb driverket leszedni, nem azt ami a géphez volt CD-n. Illetve érdemes fel update -elni a Windows 7 -et.

Valamint az integrált videokártya használatával egy alaplapi BIOS frissítést csinálni.

Ha továbbra se jó, mehet is visszafele a pcx -nek a garancia futárral.

De előtte jól meg kell fingatni FurMark -al, 3DMarkt al, combos játékokkal, video rerendeléssel, stb.

Mert ha csak az élmény index közbe száll el azt még szerintem úgy nem fogják kicserélni.

Sok sikert!

2014. szept. 10. 07:59
 14/16 A kérdező kommentje:

Minden be volt kötve, ellenőriztem, de a boltban szép munkát végeztek.

A táp egy 600W-os CoolerMaster.

Az oprendszernél miért baj, hogy azt vettem? Azt hiszem az az én dolgom eldönteni. És nem is erről szólt a kérdés még mindig.

Nem tudom "megfingatni", mert ha a kártya a rendszerben van, egyszerűen nincs kép, ergó hogyan? Csak HDMI kimenet van, így TV-n használom. VGA kimeneten kártya nélkül van kép, amíg ez az élményindex szarság volt, addig HDMI-n is volt.

2014. szept. 10. 08:19
 15/16 anonim ***** válasza:
#13 OFF: Nem akartam én kirobbantani semmilyen háborút. Pont ezt szerettem volna érzékeltetni és "egyes" elvakult emberek figyelmét felhívni, hogy egyik márka sem "jobb" a másiknál.
2014. szept. 10. 08:22
 16/16 anonim ***** válasza:
#14 Ha van lehetőséged, próbáld ki másik gépben. Ha nincs, akkor garancia kapásból..
2014. szept. 10. 08:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!