Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Lenovo G505 több monitor...

Lenovo G505 több monitor játékkal? Hogyan?

Figyelt kérdés

Adott egy Lenovo G505 laptopom, és egy külső monitor. Kérdésem az lenne hogy hogyan tudnám azt megoldani, hogy az egyik képernyőn a játék fusson, a másikon pedig tudjak facebookon chatelni vagy akár skypeon? Meg tudom oldani, hogy lássam a programokat külön. De ha pl a játékról a másik monitorra viszem a kurzort, és kattintok is akár, alt tabol a laptop monitorján is.

Hogy tudom megoldani ezt? Próbáltam úgy is, hogy a játékot ablak módba indítom, így jó is volna, csak nem minden játékban érhető el ez az opció..

Köszönöm!

2014. szept. 9. 21:46
 1/3 anonim ***** válasza:
nem minden játékban elérhető? alt+enter?
2014. szept. 9. 22:05
 2/3 A kérdező kommentje:
Elérhető alt+enterrel.. Csak ugye nem mindegyiknél lehet úgy is full screenbe játszani, úgy pedig nem élvezetes.
2014. szept. 9. 22:15
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen laptopom van, ne akarj ennyi mindent tőle egyszerre... Én neten néztem filmet, 2 képernyőn volt, és itt-ott már szaggatott a film...
2014. szept. 10. 07:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!