Intel i5 sajnos csak 800 mhz-en dolgozik Többi lent? .
Vettem 1 i5 3570 K nélküli procit és beraktam 1 MSI h61m p32/w8-as alaplapba az a problémám,hogy a 4 magon 800 mhz-et használnak belőle(a prociból) a programok és a játékok a 3400 mhz vagy turbón a 3800 mhz helyet szóval minden laggol most mivel negyede se használódik a procinak.Ez a gond megoldódna ha vennék 1 jó alaplapot?Ha igen akkor írjatok pár jó alaplapot ami kitudja hajtani a proci mind a 4 magját 3800 mhz-en maximum 20 EZER forintig!
Köszönöm...
Passz. Még nem volt MSI lapom (nem is lesz). Amíg nem próbálod meg, addig nem tudod meg.
(ASUS-om van/volt/lesz, ez NTFS-ről is megcsinálja...)
Ezen a linken eljutottam odáig ahol a kódokat kell beírni(d:) és én hiába írok D: vagy akármilyen betűt nem jön be semmi és így a biosz telepítés se indul el valaki megtudná mondani,hogy miért..?
Esetleg ha valaki le tudná írni a biosz updatet az elejétől a végéig az msi alaplapokhoz azt megköszönném.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat de megoldottam a problémámat!
Hosszú-hosszú történet és sok mindent próbálgattam a végén meg rájöttem,hogy az alaplap eleme volt a probléma mert utoljára már be se akart kapcsolni a gép és ekkor kivettem az elemet meg visszaraktam és már be is indult a gép és a játékoknál mostmár végre 4 magon 3600 mhz pörög a procim nem pedig 800 mhz.Azt gondoltam is,hogy az alaplapom nem fogja tudni dolgoztatni mind a 4 proci magot max órajelen a turbóval(3800 mhz) de azért a 200 mhz-ért már nem fogok alaplapot cserélni.És hatalmas változás számomra is az i5 az i3 után :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!