Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 2. 0, vagy 2.1 filmnézéshez?

2. 0, vagy 2.1 filmnézéshez?

Figyelt kérdés

Vennék egy TV-t, és vennék hozzá hangrendszert.

Árkategória: 15-20 ezer forint.

Melyik érné meg?

2014. szept. 9. 18:10
 1/6 Galaxis. ***** válasza:
82%
Tudod egyáltalán mit jelentenek ezek a számok? Ennél pedig jóval komolyabbat vegyél ha filmezéshez akarod!
2014. szept. 9. 18:12
 2/6 anonim ***** válasza:
70%
Én 2.0-ra esküszöm. A basszus egyrészről túlértékelt, másrészről mocskosul idegesíti a szomszédokat, mert az átmegy a falon, a magas hang meg nem. De persze a szomszédot mindenki ignorálja és önző módon 11kor üvölteti a dirr-durr filmeket, aminek következtében én 5kor kezdek el füvet nyírni.
2014. szept. 9. 18:14
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

:) látom valakinek idióták a szomszédai :)

Amúgy 5.1 nem véletlenül van oda írva a legtöbb filmhez. Jó kis térhatást tud biztosítani, ha szépen fel van építve. Persze sok helyen az 5.1 gyakorlatilag egy asztalon van, így akár a 2.0, vagy a 2.1 is megfelelő lehet, ha kicsi a helyed.

2014. szept. 9. 18:15
 4/6 anonim ***** válasza:
74%

2.0 - jobb\bal hangszóró

2.1 - jobb\bal hangszóró + mély

Nem tudom, hogy milyen teljesítményű mélynyomót adnak ennyiért, nézz teszteket. A mély "túlértékeléséről" más véleményen vagyok, amikor obiwan integet, és berezeg az emelet, na, az az egész élményt új magaslatokba helyezi.

2014. szept. 9. 18:18
 5/6 anonim ***** válasza:
74%

5.1

Emlékszem mikor apósom eljött, beraktam neki egy filmet, és kapkodta a fejét a nappaliban. :))

2014. szept. 9. 18:54
 6/6 A kérdező kommentje:

Na most azért írtam így, hogy az is le tudja írni a véleményét, aki nem jártas a témában.

Az 5.1/7.1 tényleg fantasztikus lenne, csak sajnos helyszűkében vagyok. Bár tényleg nagyon jó lenne.

Én azt azért hozzátenném, hogy igaz, a 2.0-ás rendszer nem tartalmaz, de tartalmaznak mély/közép sugárzókat, és azok is adnak szép mélyet. Viszont sokkalta teltebb a hangzásuk, a frekvenciák ki vannak egyenlítve.

De végül sokat olvasva különböző oldalakon, én inkább a 2.0 mellett döntöttem. A 20 ezres 2.1-esek nem a legjobbak.

De, mindenkinek köszönöm a válaszát, megadtam a köszönet gombokat! :)

2014. szept. 9. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!