2. 0, vagy 2.1 filmnézéshez?
Vennék egy TV-t, és vennék hozzá hangrendszert.
Árkategória: 15-20 ezer forint.
Melyik érné meg?
:) látom valakinek idióták a szomszédai :)
Amúgy 5.1 nem véletlenül van oda írva a legtöbb filmhez. Jó kis térhatást tud biztosítani, ha szépen fel van építve. Persze sok helyen az 5.1 gyakorlatilag egy asztalon van, így akár a 2.0, vagy a 2.1 is megfelelő lehet, ha kicsi a helyed.
2.0 - jobb\bal hangszóró
2.1 - jobb\bal hangszóró + mély
Nem tudom, hogy milyen teljesítményű mélynyomót adnak ennyiért, nézz teszteket. A mély "túlértékeléséről" más véleményen vagyok, amikor obiwan integet, és berezeg az emelet, na, az az egész élményt új magaslatokba helyezi.
5.1
Emlékszem mikor apósom eljött, beraktam neki egy filmet, és kapkodta a fejét a nappaliban. :))
Na most azért írtam így, hogy az is le tudja írni a véleményét, aki nem jártas a témában.
Az 5.1/7.1 tényleg fantasztikus lenne, csak sajnos helyszűkében vagyok. Bár tényleg nagyon jó lenne.
Én azt azért hozzátenném, hogy igaz, a 2.0-ás rendszer nem tartalmaz, de tartalmaznak mély/közép sugárzókat, és azok is adnak szép mélyet. Viszont sokkalta teltebb a hangzásuk, a frekvenciák ki vannak egyenlítve.
De végül sokat olvasva különböző oldalakon, én inkább a 2.0 mellett döntöttem. A 20 ezres 2.1-esek nem a legjobbak.
De, mindenkinek köszönöm a válaszát, megadtam a köszönet gombokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!