Notebookba szeretnék HDD-t vásárolni. Miket kell/érdemes figyelembe venni?
Figyelt kérdés
A régi egy Toshiba 2,5 hüvelykes SATA volt. Érdemes ugyan ilyet venni (pl. gyártó tekintetében)?Ajánlanátok egy olcsó és megbízható online shopot? Vagy érdemesebb lokális szakmai boltban vásárolni ilyet?2014. szept. 8. 22:08
1/7 anonim válasza:
Ipon.hu
2,5 colos legyen, SATA, mérete elég legyen (tárhely).
2/7 anonim válasza:
WD Black-et vennék.
Mert:
- 60 hónap gari
- Gyorsabb mint a többi laptop vinyo -- leggyorsabb a piacon köztük
- Jó, ilyet használok évek óta, egy se ment tönkre még.
Ez pl megbízható bolt, és itt megkapod a 60 hónapot.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat :)
2014. szept. 8. 22:18
4/7 Koplárovics Béci válasza:
Ha esetleg nem kell többszáz GB hely (mert pl csak netezel, nem töltögetsz le), és elég kevés hely is, akkor érdemes megfontolni az SSD-t is. Az SSD csatlakozóinak kialakítása kompatibilis a laptop HDD-kkel.
5/7 anonim válasza:
Valóban, ha nem akarsz temérdek mennyiségű adatot tárolni, akkor inkább SSD-t vegyél.
Nincs hangja, gyors mint a villám, éppen hogy csak fogyaszt (ez agy lap topnál nem mindegy), nem kell töredezettség mentesíteni.
6/7 A kérdező kommentje:
Igen,éppen ezeket nézegettem.Hallottam,hogy nagyon gyorsak és takarékosak is.De ahogy nézegetem elég drágák,pedig 18-20k-nál nem terveztem többet kiadni ezért.Ami meg az alatt van az 64GB vagy kevesebb,amit meg nem igazán tartok elégnek.(2 op,fontosabb szoftverek,zenék,alkalmanként néhány film és esetleg 1-2 játékszoftver) 128 GB már bőven elég lenne,de ipon.hu-n még nem igazán láttam olyat megfelelő áron. Hátha más oldalakon lelek valami olcsóbbat. Kösz a tippet. Béla te meg még mindig egy hős vagy,még szerencse hogy Szamosi jól beadta.
2014. szept. 8. 23:12
7/7 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!