Milyen mostanában kapható videokártya felelne meg a gépem igényeinek? Olyat szeretnék ami nem olyan drága, de kicsit jobb mint az alaplapi integrált.
Az alaplapom: [link]
Alaplapi integrált videó kártya: nvidia geforce 8200
proci:AMD Socket AM2+ 7750 dual
Ram: 4x 1 gb ddr2
Ez mennyivel lenne jobb mint az alaplapi?:
Nvidia Geforce 9500GT 1GB Gddr2
Milyet ajánlanátok? Nincs túl sok pénzem rá így 30-40+ ezerért nem tudok venni szuper-hipert, csak egy kicsit jobbat szeretnék ami mostanában is kapható.
Válaszokat előre is köszönöm.
Még mindig azt mondom, ha van annyi táp csatlakozó a gépedbe akkor maradj az én ajánlatomnál. (szemmel látható különbség: [link] )
és googleba beírod, hogy HD4890, akkor kidobja, ami neked kell. Illetve a passzív hűtésű vga-t nem ajánlom, mert általában hamar meghalnak, kivéve ha nem valami profi cucc.
És a processzorod teljesítménye szerintem elég is lesz a ehhez a videokártyához.
Még azt szeretném kérdezni, hogy minden aktív hűtésű kártyát tápra is kell dugni, vagy van amit csak a foglalatba? Képeken láttam hogy van olyan aminek a hűtése pici csatlakozón magára a kártyára van bedugva és láttam olyat is aminek csak úgy lóg az a kis vezeték.
Bocsi, tényleg nem nagyon értek hozzá és nem engedhetem meg azt a luxust hogy szervizbe vigyem és ott kérjek tanácsot.
Sikerült vennem egy Nvidia Geforce 9500GT 1GB Gddr2-es kártyát. Bele is tettem, viszont totál nincs kép.:(
Mi lehet a baj?
Az integráltat nem tudom kivenni ugyebár, de biosban csak arra találtam lehetőséget hogy engedélyezzem az újat, arra nem hogy tiltsam az integráltat.
Talán átvertek és rossz a kártya? Teljesen új pedig. Valamit nem jól csináltam? Telepítettem is a hozzá való programot.
"Talán átvertek és rossz a kártya? Teljesen új pedig."
Jó pár éve nem gyártanak ilyen kártyát, szóval nem hinném hogy új, főleg ha gari/számla nélkül vetted.
oda kötöttem :)
Köszönöm a reagálásokat, úgy néz ki működik a dolog.
Számtech fórumon olvastam, valakinek úgy üzemelődött be, hogy 20 percre áramtalanította a monitort és a gépet is, miután helyesen össze lett rakva. Ez nálam is bejött, 1 órára kihúztam, azóta megy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!