DDR4-es memória mikor fog megjelenni?
én itt nem értem az irigységet.. most mi irigység van abban hogy az ember nem tartja hasznosnak otthoni felhasználásra?
én ddr2-őt használok bár lett volna lehetőségem váltani de amire kell pontosan elég :)
#12 jelenleg pénzkidobás. ha esik az ára viszont jó befektetés. most kérdés az is kinek mi az otthoni használat -> én otthonról dolgozom :)
ddr2-es rammal egy p4-es gépen 7-8 óra volt annó megcsinálni, amit most 5-10 perc egy i7-en. valóban pénzkidobás? én nem így látom...
ha leesik ezeknek is az ára a megfizethető kategóriába, érdemes lesz váltani
Az irigység:
Azok akik jelenleg gondolkodnak gépekben és van pénzük ddr4-es gépre azok teszik jól.Én is ezt tenném ha megtehetném.
Azok az emberek akik nem tehetik meg ezt sokan még ddr3 sem engedhetnek meg maguknak azok valahol a lelkük mélyén irigyek mindenkire akinek megadatott a jobb lehetőség.
Ebből kifolyólag érvelnek ellene mindenféle indokkal.
Pár éven belül egy olyan természetes dolog lesz mint a jelenlegi ddr3 és egy halvány emlék lesz a felnövekvő generációk számára mint nekem a ZX Spektrum.
Amúgy is trendi a legújabb dolgokban a hibát keresni és ezt megosztani különböző oldalakon.Én ezeket tehetségtelen önálló alkotásra képteleneknek nevezem akik mások hátán törekednek népszerűségre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!