Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Minek nem olvassa be a gépem...

Dominum kérdése:

Minek nem olvassa be a gépem a lemezeket?

Figyelt kérdés
a gépem most volt kb 1 hónapja újra telepítve előtte 'Windows XP Professional' volt rajta és most 'Windows 7 Home Premium' van rajta és amióta fel van rakva azóta nem jó az olvasóm nem tudom feltelepíteni a szükséges dolgokat a gépre 1 olvasó meghajtómvan CD/DVD-t olvas de amióta fel lett telepítve a win 7 azóta semmit sem segítsetek ti jobban értetek hozzá mint én
2014. szept. 7. 17:47
 1/6 anonim ***** válasza:
Az eszközkezelőről küldj egy képet
2014. szept. 7. 17:52
 2/6 A kérdező kommentje:
na igen nálam az a gond hogy nem igazán tudom hogy az ilyen dolgok általában hol vannak mert nekem sosem volt ilyen problémám hogy eszközökben meg a vezérlőbe kelljen matatnom szóval nem tudom neked lefényképezni mert ne mis tudnám hogy hova teszi a fényképet de ha megtudod mondani akkor megpróbálom lefotózni és feltenni
2014. szept. 7. 18:42
 3/6 anonim ***** válasza:

ird be a futtatáshoz hogy control és akkor ott van a hardver és eszközkezelő

vagy Az Eszközkezelő megnyitásához kattintson a Start gombra , kattintson a Vezérlőpult parancsra, kattintson a Rendszer és biztonság elemre, majd a Rendszer területen kattintson az Eszközkezelő

Ha megtaláltad akkor cdrom vezérlök vagy optikai vezérlöket keress ha van nyisad meg

majd

prt scr gomb a billentyűzeten

ezután a paintba egy beilleszt parancs a szerkesztés menüpontba megtalálod és már látható is lesz a kép

majd ezt jpg formátumba elmented felmész a képfeltöltés.hu ra betallózod és a direkt link a képhez ezt jobb klikk másolás és utána ide balklikk beilleszt

https://www.youtube.com/watch?v=hz6z2O_Ko98

2014. szept. 7. 18:53
 4/6 A kérdező kommentje:
[link] itt van nem tudom konkrétan mire gondoltál ezért amit tudtam fel tette mróla
2014. szept. 7. 19:51
 5/6 anonim ***** válasza:

Tudtam fogd meg és távolítsad el a DTSOFT virtual cd romot mert az kever be

Menyél be a programok telepítése és eltávolításába

és ott töröld a daemon tolszot

vagy azt a programot ami kezeli a virtuális cd romot

inditsad ujra a gépet és örölj

2014. szept. 7. 20:06
 6/6 A kérdező kommentje:
oké megtettem de most se olvas
2014. szept. 13. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!