Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Külső HDD formázás? Több lent!

Esther98 kérdése:

Külső HDD formázás? Több lent!

Figyelt kérdés

Van egy 500Gb-s külső HDD-m, amin, megnyitom bármelyik főmappámat, egy kivételével mindegyiket kinyitja, a kakukktojásra viszont kiírja, hogy formázzam előbb a lemezt. Majdnem tele van a vinyó, ráadásul az ominózus mappában elég sok, számomra fontos dolgot tárolok. Ötlet a probléma eredetére, megoldására?

Köszönöm előre mindenkinek!

#külső HDD #CRC #külső hdd formázás
2014. szept. 7. 16:52
 1/2 anonim ***** válasza:
nekem is volt már ilyenem csak nekem leállt a windows intéző tőle.. én úgy tudtam belőle kiszedni a bennelévő cuccokat hogy total commanderrel mentem bele és azzal kivágással áthelyezéssel át tettem másik mappába a bennelévőket és utána töröltem azt a mappát... próbáld meg total commanderrel ha még nem tetted, hátha neked is segít, aztán ha nem gond jelezz vissza pls hogy sikerült-e...
2014. szept. 7. 17:01
 2/2 A kérdező kommentje:

Nem jött be, TC hibaüzenetes hanggal lefrissíti a gyökérmappát, tulajdonságokban pedig 0 bit-et ír súlyra... másolni se tudtam a tartalmát, adminra ugyanúgy megtagadta. Nincs mit tenni, ez halott. Én pedig nem vagyok a biztonsági másolatok híve, viszont akkor most beizzítom az összes valaha használt mailemet és 50gb-s pakkokban feldobálok mindent MEGA-ra... :/

Viszont a guta agyonüt, hogy pont a legeslegfontosabb dolgaim területén pusztul el... :@

2014. szept. 8. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!