Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Külső hdd leválasztásnál a...

Külső hdd leválasztásnál a kék led miért nem alszik ki Win7 alatt?

Figyelt kérdés
Samsung500GB 2,5", xp alatt leválasztásnál kialudt mindig a LED, most win7 alatt kicsit villog, majd ég továbbra is. Így húzom le. Normális ez így? (Ha a driverét felteszem, azzal is hasonlóan működik.)
2014. szept. 7. 15:59
 1/5 Tengor ***** válasza:
Nem normális. Szivárgó áram lehet az USB-ben, célszerű megnézni az alaplapot és/vagy a tápegységet.
2014. szept. 7. 16:03
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszi.

Alaplap gond esetén gondolom xp-nél is ezt csinálná nem? Sokáig xp+win7 volt a gépen, akkor is xp-nél kialudt win7-nél nem. Most csak win7 van telepítve, és maradt ez a jelenség. Kipróbálom más gépen jut eszembe. ott mi a helyzet.

2014. szept. 7. 16:11
 3/5 Tengor ***** válasza:
Alaplapi drivert telepítetted?
2014. szept. 7. 19:00
 4/5 A kérdező kommentje:

Kipróbáltam egy másik xp-s gépen, led kialszik. Egy másik win7 gépen is kipróbáltam, led nem alszik ki.......

Alaplapit telepítettem. De régit.

DellVostro1015-re a Dell honlapján csak 32bitre vannak driverek. Letöltöttem az Intel-től 64 bitre még régebben egy alaplapit, de lehet hogy ez a gond valóban. Most ahogy nézem, nem is megyek el az intel honlapján, hol van chipset 64 bitre, annyira régen voltam fent náluk. Ha van kedved segíteni még, esetleg tudsz egy linket adni, lehet csak frissebb chipset kell...de most nem találom így hirtelen.

2014. szept. 7. 20:21
 5/5 A kérdező kommentje:
Lehet ez a Win7 hibája?
2014. szept. 9. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!