Bootolható USB későbbi használatra is alkalmas?
Figyelt kérdés
nem tudom, hogy jól fogalmaztam-e meg a kérdést.
most kaptam egy 8gigás kingston pendriveot, és bootolhatóvá akarom tenni, hogy később fel tudjam telepíteni a windowst, aztán leformáznám.
kérdésem, hogy miután bootolható, és leformáztam (aka nincsenek rajta a windowsos fájlok), tehetek rá egyéb programokat, zenét, képet, filmet, stb?
2014. szept. 7. 14:21
3/17 A kérdező kommentje:
köszöntem!! :)
2014. szept. 7. 14:23
4/17 anonim válasza:
Persze. Ez olyan, mint egy újraírható dvd amire kiírod a Windows 7/8.1 iso-ját.
5/17 A kérdező kommentje:
rendben, köszi! csak azért kérdeztem, mert régebben már rontottam el egy újraírható DVD-t, és a gép már be sem olvassa. fogalmam sincs, mit csináltam vele, nem nagyon értek hozzá.:D
2014. szept. 7. 14:32
6/17 anonim válasza:
Újraírható DVD-t én is:) Szintén nemtudom hogy,de ha berakom a gépbe lefagy minden:D
7/17 A kérdező kommentje:
hehe, akkor ezek szerint nem csak én vagyok ilyen kis ügyetlen :D
2014. szept. 7. 14:45
8/17 anonim válasza:
Kikapcsolod hogy lemez betételével ne induljon el elinditod a nerot és csinálasz egy végleges töltést kb 2 óra idötartam
9/17 A kérdező kommentje:
sajna már nincs DVD-író/olvasó az új gépemben, így nem tudom megcsinálni, de köszi!
annyi kérdésem lenne még, hogyha én most ráteszem a windowst és NEM formázom le, hanem rakok még rá képeket, stb., akkor bootoláskor észlelni fogja a gép, vagy be fogja zavarni?
2014. szept. 7. 15:23
10/17 anonim válasza:
Nem tudod úgy rárakni a windowst, mert minden program, amivel telepíthetővé teheted a pendriveot, le fogja formázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!