Manapság érdemes 1-2 évre 2GB vga venni?
Figyelt kérdés
Hamarosan leesik a GTX 770 2GB változatának az ára, r9 270X oc 2Gb cserélném le rá, csak már úgy vagyok vele ha cserélem akkor min. 3 GB vennék.2014. szept. 7. 13:32
1/8 anonim válasza:
Nem a memória mennyisége teszi a videokártyát.
És biztos helyről tudod, hogy hamarosan leesik a mai kártyák ára?
2/8 A kérdező kommentje:
Biztos helyről, vannak kapcsolataim.
2014. szept. 7. 13:36
3/8 Stark2000 válasza:
GTX770 helyett vehetsz R9 280(X)-et is, vagy használtan HD7970 - HD7950-et.
Viszont én arra kíváncsi lennék, hogy az ár leesés érvényes-e az R9 280X - R9 290 Videokártyákra is?! Mert 80.000Ft környékén egy R9 290 nagyon jó vétel lenne...
5/8 anonim válasza:
"Biztos helyről, vannak kapcsolataim."
Hat ezzen jot kacagtam! Ezt az infot en mondtam neked! Es a linket pedig Bence kuldte!
8/8 A kérdező kommentje:
Lehet azt csinálom hogy HD 7970 veszek és beszámítom a mostani vga rá, valamennyit ráfizetek még pluszba.
2014. szept. 7. 16:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!