Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Win 8.1-ről váltottam 7-re és...

Win 8.1-ről váltottam 7-re és most akad a BF3. Miért?

Figyelt kérdés
8.1-nél 45 körül volt az fps es nem akadt soha,most 7-en pedig 28 körül és akad mint a sz*r.Minden driver fentvan.FPS config is van.Teljesen LOW.
2014. szept. 7. 13:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Formáztad ?
2014. szept. 7. 13:09
 2/6 A kérdező kommentje:
Az egész vinyót leformáztam telepítés elött.
2014. szept. 7. 13:10
 3/6 anonim ***** válasza:

Talán mert a Win7 önmagában több erőforrást használ, mint a 8.1, így kevesebb jut a játékok futtatására.

Ha az egész konfiguráció már egyébként is ki volt hegyezve, akkor lehet, hogy ez a különbség már elég volt ahhoz, hogy azt tapsztald, amit.

2014. szept. 7. 13:14
 4/6 A kérdező kommentje:
Hát akkor sajnos új gép kell...AZért kellett visszatérnem 7-hez,mert 8.1-nél problémák voltak a vga driverrel.K*cs*g windows!
2014. szept. 7. 13:17
 5/6 anonim ***** válasza:
#4 Azért mielőtt elrongyolnál venni egy új gépet, vedd figyelembe, hogy látatlanban a konfigurációd ismerete nélkül írtam, hogy mit gondolok.
2014. szept. 7. 13:31
 6/6 anonim ***** válasza:
Milyen konfigod van?
2014. szept. 7. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!