Milyen videokártyát ajánlanátok max 62000 ft-ért?
Videokártyát cserélnék a következő konfighoz
Asrock 930 extreme 3 alaplap
FX8350 processzor
4gb ram
600W táp
Ehhez keresném az árba beleférő halk, radeon videokártyát, de a kínálatban sok a hasonló és nem tudom melyiket válasszam. Minden választ köszönök
R9 280
Milyen a táp? Ha rossz, akkor:
R9 270X + Cooler Master G500
Jobb fajta coolermaster táp, a pontos típusát most nem tudom megmondani, de nem hiszem, hogy gond lenne vele.
A sapphire-ral már én is szemeztem, de még nem volt oc-s videokártyám. Jelent ez bármilyen hátrányt az energiafelhasználáson kívül?
És még egy kérdés. Melyik a jobb:
270X 4Gb memóriával vagy 280 3 Gb memóriával?
"jobb fajta CM"...hát a CM a magasabb kategóriában sem remekel.
Kedves 4# : ha életedbe 2x megnézted PCX oldalát tudod,hogy változnak az árak.
Nem egyszer drasztikus mértékű az árzuhanás vagy emelkedés.
Kedves kérdező : nem elég gyors az r9 270x hogy 4GB-t kihasználjon.Még a Toxic +90mhz-s OC-vel is 1.91-et tudott kihajtani.
R9 280! - ha van eszed és pár napod ,akkor vársz amíg 55-58k köré esik az asus r9 280.
amennyiben a sapphire esik 56-57-re ne vedd meg,mert az asus is leszokott esni 55-58 köré.
Kedves #8
Köszönöm a választ, bár nem tudom mi a probléma a coolermaster vagy a sapphire márkákkal. nekem 5 éve a gépem alkatrészeinek a felét teszi ki és soha semmi probléma nem volt velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!