Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan fogja tudni támogatni...

Hogyan fogja tudni támogatni a processzort az alaplap ha csak bios frissítés után ismeri csak fel?

Figyelt kérdés

Azt írja a gyártó honlapja hogy 1.30frissítés után ismeri csak fel a i5 4690k procit akkor most mitcsináljak?

Asrock z97 extreme 4 + i5 4690k páros

[link]

2014. szept. 6. 15:19
 1/5 P.O.C. ***** válasza:
100%

Sok esetben elindul ilyenkor is a gép, csak nem ismeri fel helyesen a procit. De már ebben az állapotban is frissíteni tudod.

Ha mégsem indul, kénytelen leszel egy régebbi procit szerezni, és azzal felfrissíteni.

Szervizekben is megcsinálják pár ezerért.

2014. szept. 6. 15:35
 2/5 A kérdező kommentje:

:S ettől félek végig pedig már megrendeltem.Szerinted fogom tudni frissíteni azért?

Vagy sipolni fog és kész?

2014. szept. 6. 15:39
 3/5 A kérdező kommentje:
2014. szept. 6. 15:41
 4/5 anonim ***** válasza:
2000FT-ért megcsinálják a BIOS frissítést de te is megcsinálhatod ha értesz hozzá hanem akkor meg vidd el számtech boltba de ha sikerült akkor leírnád mert én is akarok egy ilyen procit egy Extreme3 vagy 4-el.
2014. szept. 6. 16:38
 5/5 P.O.C. ***** válasza:

Nem tudom neked előre megjósolni. Van úgy hogy ilyenkor még csak nem is sípol, elindul és nem lesz kép.

De amúgy ahogy jönnek le a gyártó sorról, mindig az aktuális BIOS van rajtuk nem pedig az első.

A 1.30 -ast ahogy látod Június elején tették közzé, most pedig már szeptember van. Tehát van rá esély, hogy azzal kapod.

2014. szept. 6. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!