Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért csinálja ezt?

Miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés
Asus k551l gépem van, és miután feltelepitettem a win7et nem talál illesztőprogramot a hálózati adapterhez...tehát nincsen net. Na már most beraktam a driveres cd-t amit a gephez kaptam és nem indul el, mert valami NET keretrendszert kér telepíteni. Ezt beszereztem másik gépről, de ahhoz hogy telepíthessem internet kell...ami meg nincs. Mit csinaljak hogy jo legyen?
2014. szept. 6. 10:46
 1/8 soccerway ***** válasza:
offline telepítőt kell letölteni: [link]
2014. szept. 6. 10:55
 2/8 A kérdező kommentje:
Ertem. Es akkor ebben a cdben benne kell lennie a halozati adapter illesztoprogramjanak is?
2014. szept. 6. 10:59
 3/8 anonim ***** válasza:

Driver telepítéséhez nem kell .NET keretrendszer.

Eszközkezelőből telepíted, és driver helyének kiválasztod a CD -t, azon megkeresi és telepíti.

2014. szept. 6. 11:05
 4/8 anonim ***** válasza:
2014. szept. 6. 11:10
 5/8 A kérdező kommentje:
igen erre az eszközkezelős dologra én is rájöttem. Viszont telepítettem a NET-et és most azt írja ki, hogy a cd-n lévő fájlok nem kompatibilisek a hardveremmel...ugyan már ez ez egyél erős gép, és nem is régi...nem értem
2014. szept. 6. 11:40
 6/8 soccerway ***** válasza:
a megfelelő drivert kell telepítened ennyi a lényeg.
2014. szept. 6. 11:47
 7/8 A kérdező kommentje:
akkor megpróbálok rájönni :D köszi :)
2014. szept. 6. 12:01
 8/8 soccerway ***** válasza:

[link]

úgy látom csak windows 8-ra van driver hozzá. ettől függetlenül ha kideríted milyen ethernet kártya van benne, annak a gyártói oldalán találhatsz hozzá drivert.

2014. szept. 6. 12:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!