Milyen gomb megnyomásával tudok a biosba lépni, ha ez az alaplap típusom van?
őszinte megmondom: lehet nem is jót linkeltem, de nem értek hozzá egyáltalán (igen lány vagyok, és lehet buta is a gépekhez, de most kellene segítség).
nyomtam már: f2, f10, f12, esc, del gombokat, nem hozta be a biost.
A processzor ventilátorom sebességét akarok beállítani, mert tegnap cseréltem ki este egy újra, de baromi gyorsan pörög, szerintem maxon, és rohadt hangos!
Szóval valaki megtudná mondani, hogy mi az a gomb? olvasgattam már fórumokat, ezeket a gombokat írják, de nem csinált semmit. Természetesen a Windows képernyő előtt nyomom, de semmi.
sajnálom, ha valakit felidegesítek a kérdésemmel, nem állt szándékomban.
A leírása azt írja, hogy a DEL kell a BIOS-hoz. Mégpedig vagy az MSI-s képnél vagy még a BIOS-üzeneteknél, ahol kiírja pl hogy mennyi memória van, milyen proci, milyen eszközök (beállításfüggő, hogy kép van vagy üzenet). De ha USB-s billentyűzeted van, akkor lehet, hogy azért nem tudsz belépni, mert nincs benne bekapcsolva, hogy a BIOS kezelje az USB eszközöket (USB legacy device).
Hacsak nincs másképp beállítva, alapból fordulatszám-szabályozottan működik a ventillátor. Ha neked folyton maxon pörög, akkor előfordulhat az is, hogy rosszul raktad rá, emiatt melegszik és ezért pörög folyton maximumon.
:D
nem úgy nyomkodtam, de ez benne van a leírásban is.
Kár volt beleírni, hogy buta vagyok, akkor tényleg annak néznek.
a processzor: 35 fokos, annyira gyorsan pörög a ventiláttor.
Fokokat lehet állítani, és %-ban meglehet adni, a processzor ventilátor akármilyét, nem értek hozzá.
Inkább nem állítottam semmit sem. De az biztos, hogy 35 fok, az kevés. Nekem mindig azt mondták egy átlagos processzor 50-55 fokos. Nos előtte ennyi volt míg ki nem cseréltem a ventilátort, most már akármit csinálok 35-36 fokos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!