Sapphire R9 280?
49000ért tudok szerezni egy ilyen kártyát (PCXen 60000 az ára)
1 hónapja használja a srác akitől venném, és még 2016 valameddig van rá gari.
Viszont előreutalással lehet csak megvenni.
Mik a tapasztalatok, erről az előreutalásos dologról?
Én személy szerint jobb szeretem ha a szemem előtt történik a tranzakció, de nincs kedvem ezért még több ezrekért megtankolni, és elmenni érte személyesen.
Meg egyáltalán megéri ennyiért ez a kártya?
A válaszokat előre is köszönöm!
megírod neki,hogy : előreutalod a futár árát (890ft dpd futár),ha úgy van inkább bukd azt a 890ft-ot mint ~50k-t.
Levan írva,hogy jogod van felbontani a csomagot és kipróbálni,hogy az-e ami és működik-e,és a futárnak kötelessége megvárni.
A srác feltűnteti,hogy átvételkor 49.000-et kell fizetned.
Kibontod,kipróbálod ,működik fizetsz,ha nem ,akkor visszadobod és követeled a pénzed.
Egy hónapja használja, de már nem kell neki...
Előreutalással lehet csak megvenni...
Mikor a Hardverapróra beregeltem a következő jó tanácsokkal látott el a "Hardverapró csapat":
"itt szeretnénk a nagyvilágba ordítani, hogy hacsak nem vagy egészen biztos benne, hogy megbízható, akkor
NE UTALJ ELŐRE!
Nem, akkor sem. De... nincs de! Ne légy naiv, hiszékeny, mert neked is drága tanulópénz lesz. "
"Kérjük, hogy
- ne könnyen kitalálható jelszót használj!
- ne dőlj be a meseszerűen csábító ajánlatoknak!
- ne utalj soha, senkinek előre!
Aki mégis előre utal, az rengeteg pénzt veszít, ezen felül nekünk és a rendőrségeknek csinál egyre több plusz munkát. Ne legyints! Ne hidd azt, hogy ez az egész marhaság és veled sohasem történhet meg! Csak akkor nem fog, ha nem utalsz előre!"
Tehát van nekem egy olyas fajta jogom, hogy előre utalhatom a FUTÁR pénzt, ami legyen egy 1000es (szép kerek szám) és mint a #3-as is írta, jogom van ahhoz, hogy leteszteljem, és ha nem jó akkor nem fizetek és a terméket pedig visszaadom.
Vagy rosszul értelmezem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!