"És én hiszek is ebben!!!"
Te bajod..
Hidjétek el nekem, hogy a szoftverfejlesztők, és a hardver gyártók között nincs semmiféle összefonódás.
Ha valaki be tudná bizonyítani, hogy egy bizonyos program sokkal jobban preferál egy bizonyos gyártót, szerintetek mekkora kártérítési per lenne abból?
Ez csak a sok okostojás naív meggyőződése, hogy ez a játék a zöldekre van optimalizálva, amaz meg a pirosakra.
És ezt nem én találtam ki, hanem már voltak ilyen perek, és normalizálódott a helyzet.
"HiGGYétek el nekem, hogy a szoftverfejlesztők, és a hardver gyártók között nincs semmiféle összefonódás."
Elég naiv vagy...
"Ha valaki be tudná bizonyítani, hogy egy bizonyos program sokkal jobban preferál egy bizonyos gyártót, szerintetek mekkora kártérítési per lenne abból?"
Ezt bárki betudja bizonyítani, akinek van egy-egy azonos kategóriájú AMD ill. Nvidia videokártyája. Egyik játék az egyiken fut jobban, másik a másikon, a harmadiknál meg gyakorlatilag nincs különbség. De ezzel nincs semmi gond, ha az AMD vagy a Nvidia pénzel egy játékot, akkor joggal várhatják el, hogy inkább az ő videokártyájukra történő optimalizálással töltsenek el több időt a fejlesztők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!