Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Elmagyarázná nekem valaki 2...

Elmagyarázná nekem valaki 2 konfigurácio nkozti kulonbséget?

Figyelt kérdés
Van egy 550MHz-s AMD athlon kártyás cpu val 512 SD rammal 64 es ati radeon 7500 as grafikával és adott egy Intel celeron 2400 MHz-s cpu val 512 ddr1 es rammal 64 es intel 82845g grafikaval . az érthetetlen h van az h az 500 gep jobban fut xp sp3 ason mint a celeron 2400 as ugyan azon az os -on es meg tanács kene mit tegyek rájuk linux is lehet csak ne lubuntu se puppy lécci
2014. szept. 4. 14:33
 1/4 A kérdező kommentje:
Jah és elfelejtettem friss telepites mind a 2 on a hdd tuti jo mert hirens boottal lettek atvizsgalva a ramok mhzje nem utkozik mar minden hardwares dolgot kiprobaltam meg hddt is csereltem a 2 ghep kozt 3 napja csak instalalok es tesztelgetek jah meg pasztazva is van mind a 2
2014. szept. 4. 14:39
 2/4 anonim ***** válasza:
Ott valami nemstimmel az Intel alaplapjával, vagy maga a kérdés Fake.
2014. szept. 4. 15:35
 3/4 P.O.C. ***** válasza:

Ha igaz a kérdés, az Inteles konfig valamiért hardveresen gyengélkedik. Már mondjuk én már bottal se piszkálnák így 2014 -ben, ilyen brutál elavult konfigokat.

Ezeken már netezni se lehet normálisan.

2014. szept. 4. 15:42
 4/4 A kérdező kommentje:
nekem lenovo ideapad g500 asom van es pc szervizes kent kertek tolem a reinstaltmaskul brutal jol megy az 500 as elvégre tualatin cpuval van
2014. szept. 4. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!