Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » FPS drop kőkeményen, mitől?

FPS drop kőkeményen, mitől?

Figyelt kérdés

Üdv.

Valamiért ma bekapcsoltam a gépet bekapcsoltam BF4-et és akadozott nagyon.

betoltam fraps-ot az FSP mérőt kitettem és 13-21 fps-t produkált.

gép:FX8320+széria vízhűtő (stabil 45-60 fok között játéknál)

Asus m5a97 evo 2.0

4x2 gb 1866 g.skill cl9

Corsair CX600

ASUS R9 280X

2014. szept. 4. 13:44
 1/9 anonim ***** válasza:

Mikori az alaplapod?

Csak azért kérdem, mert ha új,akkor azt kérdezném, hogy a régi lappal jól ment a game?

Ezt meg azért kérdezném,mert 2 hete vettem a Asus m5a97 evo 2.0 lapomat és azóta rossz valami, vagyis minden.

2014. szept. 4. 14:05
 2/9 A kérdező kommentje:
kb féléves.
2014. szept. 4. 14:07
 3/9 A kérdező kommentje:

Olcsóbb lapoknál egy-egy FX nem működik jól,6+1 vgy 8+1 fázisú lapok illenek hozzá (áramellátás) ,a jó ,stabil működés miatt.

Ezért is választottam ezt a lapot.

2014. szept. 4. 14:12
 4/9 anonim ***** válasza:

Igen,nekem is ezt ajánlották, de nem tudom mi lehet vele,friss win8.1 van rajta de olyanokat csinál, hogy kikapcsolásnál nem kikapcsol,hanem újraindul a gép,de ez nem elég volt olyan eset is, mire hazaértem a munkából ment a gép bekapcsolt magától.

Kérdezgettem fórumokon mitől lehet ,de semmi válasz.

2014. szept. 4. 14:15
 5/9 A kérdező kommentje:

Nekem is volt olyan problémám,hogy megnyomtam a kikapcsoló gombot a panelen (hosszabb ideig nyomtam,hogy kikapcsoljon és ne kelljen várni a kijelenekezésre és egyebekre) ,leált a proci hűtő megált,majd elindult.

Kiderült,hogy a gépház előlapi panelja volt hibás,ez akkor derült ki amikor új gépházba költöztem.

2014. szept. 4. 14:28
 6/9 anonim ***** válasza:

"kikapcsoló gombot a panelen (hosszabb ideig nyomtam,hogy kikapcsoljon és ne kelljen várni a kijelenekezésre és egyebekre)"

Ez azért nem jó a win és a hardver számára sem!

2014. szept. 4. 15:04
 7/9 anonim ***** válasza:
nekem asrock extreme 3 8320 + HD 7950 el high/ultrán 70-110 fps-t produkál
2014. szept. 4. 15:32
 8/9 anonim ***** válasza:
Húzd újra a rendszert, töredezés mentesítés stb, futtas le aida 64-el egy tesztet, memtest stb
2014. szept. 4. 15:34
 9/9 anonim ***** válasza:
lap lesz...asus-t soha többet.nekem Asus B75M-plus lapom van,és ugyanaz a helyzet,amit fentebb írtak:magától ki-be kapcsolgat.tök random,van hogy este 8kor kikapcsol magától,és hajnal 4kor meg újra be...most tervezek váltani,természetesen AMD-re.
2014. szept. 4. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!