PC összeállítás a Witcher 3ra?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Szeretnék egy PC-t összedobni a Witcher 3 játékra, max 300ezer forintig!
Mivel nagyon régen foglalkoztam számítógépes témákkal, nem tudom mi optimális és mi nem, ezért kérem, hogy ha valaki nagyon ért hozzá, az rakjon össze nekem egy nagyon jó gépet, ami mindenben szinkronban van, a keretösszeg, 300ezer forint pedig csak elég kell, hogy legyen, legalábbis remélem :)
Előre is köszi!
2014. szept. 4. 10:45
1/5 anonim válasza:
A penz eleg! Mikor meglesz a gepigenye akkor lesz erdemes ossszerakni egy gepet! Egyebkent most nagyon fontos lenne a gep?
2/5 anonim válasza:
Szia! Még nincsen hivatalos gépigény, mivel valamikor 2015. februárjában fog kijönni érdemes várni az új géppel, ha mindenképpen kell gép, akkor én a helyedben vennék egy erős processzor, mondjuk egy Intel Core i7 4770k-t és mellé 8GB CL9-es dual-kit 1600-2133mhz-es memóriát és VGA-t csak akkor vennék, amikor kijött a játék, mert úgyis az lesz benne a szűk keresztmetszet!
3/5 anonim válasza:
Még annyit, hogy az Intel Core i7 4770k-ban van beébített Intel VGA, amivel persze nem érdemes játszani és nem is lehet, de multimédára tökéletesen elég. Ha jelenleg van egy középkategóriás kártyád, azt beleraknám ebbe a gépbe, addig, amíg ki nem jönnek az új generációs VGA-k ( hamarosan érkeznek ).
4/5 anonim válasza:
bőven elég egy i5-4690k is egyébként, és nem is hinnéd mi mindenre képes az az integrált vga, el lehet vele játszani is akár némi kompromisszummal
5/5 kori10 válasza:
Ehhez csatlakozom az integrált VGA-ban kellemeset csalódott a haverom is Far Cry 3 FullHD-ban med grafikán is elmegy simán de igaz van mellette neki bitang memória is CL9 2133mhz, szerintem APu mellé ennyi kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!