Milyen jó Intel-es Processzort vegyek 38. 000 Ft-ig, ami a mai játékokat nagyon jól vinné?
Figyelt kérdés
2010. jan. 17. 19:06
1/10 anonim válasza:
Amilyet bele tudsz rakni az alaplapodba.
2/10 anonim válasza:
ne procit vegyél, mert nem fogod tudni beszerelni, bízd ezt szakemberre!(ha betudnád, akkor tudnád milyen kell a gépedbe, milyen frekvenciatartományban, hogy passzoljon a rammal is stb)
3/10 anonim válasza:
Nem árt mellé egy jó videokártya, és nézz utána, hogy az alaplapod támogatja-e a C2Q procikat.
4/10 A kérdező kommentje:
Én egy INTEL CORE2 QUAD Q8300 2,5 Ghz -ast néztem eddig ki. Vélemény?:D
2010. jan. 17. 19:12
5/10 anonim válasza:
a vélemény az hogy mien proci nekem az LG775 ös et leget rakni és van egy intel Dual core 2.8Ghz E6300 procim jobbat asszem nem is naon lehet szal ird le mien az alaplapod
6/10 anonim válasza:
A Q8300 borzasztó drága ahhoz képest, hogy milyen gyenge. Esetleg, ha felhúzod 3,2 GHz-ig, de akkor meg melegszik mint a Kék Osztriga bár.
7/10 anonim válasza:
45 nm-es, így kevésbé melegszik, 3,2-őn egy jó hűtővel is el fog dörögni 35 fok körül terheletlenül. Én Q6600-ot használok, és 3GHZ-ig alig melegszik, mert nagyon kevés +fesz kell neki. Szal ha megvan hozzá a kellő alaplapod és tápegységed akkor nyugodtan vedd meg.
8/10 A kérdező kommentje:
Utolsó Előtti válaszolónak: Akkor szernited milyen processzort vegyek játékra?
2010. jan. 19. 16:09
9/10 anonim válasza:
Helyedben várnék még az uj procival nem sokára jönnek ki a 8-16 magosok és akkor "hugyértszarért" tudsz majd venni 4 magosat. De ha rám hallgatsz akkor 64 bites rendszer vegyél, 8 giga ramot tud kezelni, mig a 32 bites csa4 et. intel nem gyárt ilyen procikat még, tehát amd proc+ hd4850 vagy jobb videokari és megy minden. ja és a 64 bites rendszernél arra kell csak figyelni h a driverek meg a virusirto legyen 64 bites a többi progi lehet 32 bites is, win 7 64 bit (torrentről ingyen lerántod azt csokoládé)
10/10 anonim válasza:
64 bites rendszer egyszerre 2*annyi infot tud feldolgozni. Intel nem rossz proci nekem is E8400 am van, az is jo de amd ugyaolyan jo ati kártyákat is ők gyártják...
Előző hozzászoló voltam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!