Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Sürgős konfig kérdés?

Sürgős konfig kérdés?

Figyelt kérdés

Összeállítottam egy konfigot. Tartalma röviden:

CPU: Intel Core i5-4670k

VGA: AMD Radeon R9 280x

Alaplap: ASRock Z97M Pro4

Megkérdeztem 2 informatikus ismerősömet, hogy ez a konfig játékra mennyire jó. Mind a ketten azt mondták, hogy valami AMD Phenom II processzort vegyek, mert az jobb az Intelnél. Ez mennyire igaz?

Videokártyára pedig azt mondták, hogy inkább nVidia GTX 750-et vegyek, mert az éri meg jobban, játékra is. Ez mennyire igaz?

2014. szept. 2. 16:53
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
+ 8gb Corsair CL9-es RAM
2014. szept. 2. 16:56
 2/22 anonim ***** válasza:
79%

Most 2 dolgon gondolkozok:

A két ismerősöd retardált

Egy troll vagy

2014. szept. 2. 16:58
 3/22 A kérdező kommentje:
Ez nem troll kérdés, komolyan ezt mondták. Ezért is írtam ki ezt a kérdést, hogy most vagy én vagyok hülye a gépekhez, vagy ők.
2014. szept. 2. 16:59
 4/22 anonim ***** válasza:
Szerintem mind a 3-an hülyék vagytok a géphez :)
2014. szept. 2. 17:08
 5/22 anonim ***** válasza:
Attól, hogy feltudja telepíteni a windows-t még nem lesz informatikus az ember :)
2014. szept. 2. 17:08
 6/22 A kérdező kommentje:
Én miért lennék hülye?
2014. szept. 2. 17:09
 7/22 anonim ***** válasza:

Mert mérföldekkel jobb az első konfig,még csak árkategóriában se hasonlít.

Többször annyi FPS-ed lenne az elsővel mint a másodikkal.

Nehogy már olyan gyenge procit pakolj bele egy low-budget videokártyával az erős i5 proci és a GTX 750-hez képest brutálisnak számító R9 280X helyett...

2014. szept. 2. 17:11
 8/22 anonim ***** válasza:
Ha nem lennél annyira lusta hogy beírnád google-ba az említett hardvereket, rájönnél melyik a jobb....már csak az árukat is nézve :)...a tesztekről nem is beszélve
2014. szept. 2. 17:13
 9/22 A kérdező kommentje:
Én mondtam nekik, még az interneten is körülnéztem, és sokkal jobb a konfig, amit én raktam össze, de nem akarták elhinni. Ráadásul informatikai szakot végeztek...
2014. szept. 2. 17:14
 10/22 anonim ***** válasza:
0%

Erre csak azt tudom mondani, hogy ha megállítasz valakit az utcán és megkérdezed mi a foglalkozása, 99,8%-ékuk azt fogja mondani, hogy informatikus... :-)

Mindenesetre a sok Intel-és-ATi (AMD Radeon) fanatikus elgondolkozhat ezen a talán troll-talán-nem-troll kérdésen... :-)

Végülis ha megnézzük a processzort alaposabban, sokan azt mondják, hogy az AMD Phenom II ráver az FX szériára is... :-) ...mert sokan arra hivatkoznak, hogy a legtöbb program kevesebb szállra van optimalizálva...

[link]

Az nVidia az meg alapból jó, minőségi és megbízható mind játékra mind munkára... ...ahogy egyik itteni klubbtársam is mondta, az ATi Bitcoin-bányászatra kiválló... :-)

Tehát szerintem ne retardázzunk le senkit, csak nézzünk részletesen utánna a dolgoknak! :-)

2014. szept. 2. 17:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!