8 Gb (3,9 Gb használható )?
Figyelt kérdés
Vettem a számítógépemhez 4 Gb ramot be is raktam minden jó de a windows csak 3,9 gb-ot használ a programokra és még mindig laggoltam Battlefield 4-ben . Utána jártam kicsit a dolognak azt találtam hogy a msconfigban a specális beálíításoknál a maximum memória legyen kiikszelve azaz ne legyen be ikszelve és ezután mentés és újraindít de semmi . Aki ért ezekhez a dolgokhoz az kérem írjon mert már nagyon ideges vagyok miatta . Köszönöm . Itt egy videó a problémámról https://www.youtube.com/watch?v=k9D5fp02iyM 2014. szept. 2. 16:30
11/23 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs hol bírom megnézni ?
2014. szept. 2. 16:44
13/23 anonim válasza:
Probald meg atrendezgetni az alaplapon a memoriamodulokat, ha nem oldja meg, BIOS frissites.
14/23 anonim válasza:
tényleg nyomj egy bios resetet.
15/23 A kérdező kommentje:
Jó az lesz megpróbálom
2014. szept. 2. 16:50
16/23 A kérdező kommentje:
Bios nem látta csak azt hogy 4gb van benne most rámentem a save changes and resetre megnézem látja e már
2014. szept. 2. 16:59
17/23 anonim válasza:
A bios resetet hardveresen csináld, ne szoftveresen!
18/23 A kérdező kommentje:
És azt hol kell vagy hol van ?
2014. szept. 2. 17:03
19/23 A kérdező kommentje:
Windows látja a bios nem . Rakjam át a ramot egy másik rekeszbe vagy mibe hátha látja akkor a bios ?
2014. szept. 2. 17:04
20/23 anonim válasza:
Igen, rakd at a ramot masik slotba, majd probald felcserelni a modulokat, probalj ki tobb kombinaciot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!