Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Eltűnt a D meghajtóm?!

Eltűnt a D meghajtóm?!

Figyelt kérdés
Semmit sem csináltam, csak a winamp ment, arra jöttem a géphez ide, hogy beakadt a winamp és csak 1 szót ismételt a zene. Nem tudtam mi van, újraindítottam a gépet, de megint.. Aztán gondoltam berakom újra az összes zenét a winampba, hátha az segít. Ekkor vettem észre, hogy nincs D meghajtóm. Egyszerűen eltűnt. Nem látni a windows intézőben sem, total commanderben sem, sehol. Nincs. Abban volt minden, adatok, képek, zenék, játékok.. Hova lett? Hozzá sem értem a géphez. Mi történhetett? Hogy hozzam vissza? A C meg a többi ugyanúgy megvan..
2014. szept. 2. 16:09
 1/2 anonim válasza:
Win 7- belemész a vezérlőpultba, utána rendszer és biztonság erre kattintasz rá, utána legalul lesz egy olyan, hogy partíciók létrehozása, és formázása a merevlemezen, belemész, és ott megnevezed a D oldalt. :)
2014. szept. 2. 16:30
 2/2 A kérdező kommentje:
Ha megint eltűnik, kipróbálom!:) De most magától helyreállt, csak még 3x ki-be kellett kapcsolnom.
2014. szept. 2. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!