Hol vegyek ps3-at?
Figyelt kérdés
Nem tudom eldönteni, hogy újat vegyek, ami kb 45k, hozzá még kontroller + 500gb hdd, akkor már 65 ezer körül vagyok, vagy vegyek használtan 2 kontrollerrel (Garanciálisra gondolok elsősorban). Ti Mit ajánlanátok? Mennyire jellemző, hogy megadják magukat ezek a gépek?2014. szept. 2. 12:05
1/4 anonim válasza:
Vagy akár egybe is megveheted újonnan 62e ért
Használtakkal sincs semmi gond, max FAT gépet ne vegyél mert az sárgaledes lehet...
Ha töretni akarod akkor pláne csak használt oké (fat v 2xxxx slim)
2/4 anonim válasza:
Újak:
Hol nézted Te 45k-ért újan? :-)
Használtak:
Hááát szerintem majdnem mindegy hol veszed, bár én jobban szeretem megvenni a dolgokat újan... ...a használtakra meg azért érdemes pénzt kiadni, mert az már ki volt próbálva, biztosan működik... ...napersze attól is függ ki mennyire nyüstölte... :-)
De előre sohasem tudod meddig fogják bírni... ...én tavaly vettem kb 20-25 éves régi számítógépeket, és még most is működnek, napersze én vigyázok a dolgaimra!
4/4 anonim válasza:
Azért ilyen olcsó mert csak 12GB-os....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!