Milyen laptopot vagy notebookot vegyek? (igények lent)
Hát először is főként netezésre szeretném használni, a boot ideje ne legyen olyan nagyon hosszú és a proci is eltudja látni a feladatát gördülékenyen azaz ne legyen lassú. Vinyó kábé legalább 250 gigás legyen, és RAM is 2 giga legyen benne. A VGA és Processzor meg legyen olyan amit előzőleg is írtam.
Azse lenne baj ha a Stalker menne rajta igaz ahhoz már kicsit jobb laptop kellene, épp ezért azt szeretném kérdezni hogy új procit és VGA-t lehet ezekbe venni és tenni? Laptop téren nagyon nem vagyok otthon.
Kábé 110.000, 130.000 szánok rá. És ha lehet bele processzor meg VGA-t venni később akkor arról is írhatnátok hogy egy olyan mennyibe kerül. A fő támpont a Stalker, bár igaz ritkán játszok :)
A laptop nem igazán jó játékra komolyabb 3d játékokra, a proci és videókari később nem igazán fejleszthető, illetve árához képest alig valami teljesítmény növekedéssel. Magyarul ami veszel, az lesz, mert fejleszteni nagyon nem éri meg.
A többi igényidet gond nélkül ki tudja szolgálni a 110-130as árkategória, csak azt kell eldönteni, hogy milyen márkát akarsz. Sztem először te nézz ki pár gépet neten, és azután kérj róluk véleményt, mert hosszadalmas lenne itt sorolgatni az alkalmas gépeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!