Mitől fagyhat még MINDIG a gép?
Már egy jó ideje próbálom orvosolni a problémát. Két probléma is lenne.
Az egyik:
Csak ugy megy a gép, olvasgatok, stb. Ez idő alatt többször is lefagy (hibaüzenetet kapok, miszerint nem válaszol a drivere a karinak), de egy idő után teljesen elsötétül a kép és nem lehet visszahozni, csak gép ujraindítással.
A másik: Elindítok egy bizonyos játékot (MTA:SA) és elsötétül a kép és hogy ezt orvosoljam, resizni kell a gépet.
Már írtam hasonló kérdéseket, amiben azt mondták hogy alaplap vagy táp a rossz. Nos, vettem egy uj tápot és egy alaplapot is és még MINDIG ezt csinálja!
Valószínű hogy tényleg a VGA a hibás?
Konfig:
ASUS R7 260 (6-7 hetes)
ASROCK B75 Pro3 (1 hetes)
INTEL i5 3470 (4-5 hetes)
CHIEFTEC GPS-600A8 (1 hetes)
KINGMAX 2x2Gb 1333Mhz (1.5 éves)
SEAGATE 160Gb 7200Rpm (1 éves)
Drivereket cserélgettem. Kipróbáltam azt is, hogy másik gyártó oldaláról szedem le a drivert, ugyse.
Windowst is már 3x ujraraktam a videókártya óta (Win7 Ultimate 64bit)
Próbáltam ezt is, azt is. Semmi nem jött be. Sajnos hülye voltam és amit nem kellett volna, hogy állítottam a kártyának a "tuningján", hogy kicsit kisebb órajelen dolgozzon. Háát ígyse.
Így a kártyát jó, ha 15e Ft-ért beszámítják valahol.
Valószínű. Eladom 15-20e Ft körül és veszek egy használt GTX-et.
Ha megtörténne ez, akkor milyet vegyek? (használtan)
-GTX550
-GTX560
-GTX640
-GTX650
Vagy, ha esetleg más, olcsóbb kártya, ami jó is...
Leginkább játszom a gépen (LOL, CSGO, MTA, stb.), szóval valami kicsit erősebb kártya kéne ;)
GTX750 vagy GTX750Ti
De én megpróbálnám gariztatni, senki nem fog érte hibásan 20k-t adni.
Régi videókártyám egy Gigabyte Radeon HD6670-es volt.
A hugom gépébe lett belerakva az és az övéből egy régi HD5450 lett kiszedve. Kipróbálom szerintem hogy a HD6670 mit csinál ebben a gépben és addig a hugom gépébe visszarakom a HD5450-et, csak nem tudom mit fog szólni hozzá amikor LOLozni fog és kevesebb FPS-e lesz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!