Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Lécci help kéne nekem?

Lécci help kéne nekem?

Figyelt kérdés

DP965LT alaplapom van. De sehol nem találom, hogy milyen videó kártyák illenek bele! Most jelenleg egy hihetetlenül gagyi kaki videó kártya van benne ((MSI) NVIDIA GEFORCE NX8400GS TD512EH - 512 MB RAM szhar órajelekkel...) és szeretnék egy újabbat venni de elég olcsón, ha lehet. Ilyenekre gondoltam:

Nvidia 200 series: (tudom, nem egy burzsoázia de kajára is kell pénz azért xD)

[link]

Tehát az Nvidia 200 series videó kártyák bele illenek az alaplap GPU slot-jába ÉS ami még fontosabb, a saját teljesítményüket ki tudják majd használni? (Ezt úgy értem, hogy mondjuk lehet az is hogy bele passzol a slot-ba, meg a drivert is fel lehet tenni, de gyenge teljesítménnyel fut mert az alaplap nem képes kezelni rendesen vagy valami ilyen dolog.)

Másik kérdés, ha mondjuk a 200 series-ből nem illik bele egyik sem az alaplapi slot-ba, tudnátok olyan videó kártyát ajánlani ami viszonylag olcsó ( < 30 000 ft )

ÉS rendesen működne ÉS sokkal jobb mint ez a ratyi elbhaszott fhos szhar videó kártya ami most nekem van jelenleg?

THX

2014. szept. 1. 13:17
 1/8 A kérdező kommentje:
(A CPU-m Core 2 Duo E6600 2.4GHZ ha ez számít)
2014. szept. 1. 13:18
 2/8 anonim válasza:
43%
Ez az ittenieknek kinaiul van
2014. szept. 1. 13:18
 3/8 anonim válasza:
100%
Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik ezt a kérdést.
2014. szept. 1. 13:19
 4/8 anonim ***** válasza:
#2: Mé? Aki ért hozzá, az is szerethet dugni :-P
 5/8 anonim ***** válasza:
Mi lenne, ha ahelyett, hogy szar kategóriákba irogatsz, keresnél neten egy ezzel foglalkozó fórumot vagy felkeresnél egy szakembert?
 6/8 anonim ***** válasza:
Engem már az is kiakaszt, hogy a segítség szót angolul írtad. De miért?! Talán olyan nehéz magyarul végig írni egy mondatot?...
2014. szept. 1. 13:23
 7/8 anonim ***** válasza:
*végigírni
2014. szept. 1. 13:29
 8/8 anonim ***** válasza:
Minden pci-e foglalatos kártya belemegy(~feltehetően az összes, amit az utóbbi 4-5 évben gyártottak - talán volt még egy két kivétel, akkoriban, de nem hiszem). A geforce ok most lépnek be a nyolcadik sorozatba, elég nagy baromságnak hangzik, hogy a másodikból vegyél egyet. gtx650, vagy olcsó 750 belefér a 30k s keretbe.
2014. szept. 1. 13:41

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!