DP965LT alaplapom van. De sehol nem találom, hogy milyen videó kártyák illenek bele! Most jelenleg egy hihetetlenül gagyi kaki videó kártya van benne ((MSI) NVIDIA GEFORCE NX8400GS TD512EH - 512 MB RAM szhar órajelekkel...) és szeretnék egy újabbat venni de elég olcsón, ha lehet. Ilyenekre gondoltam:
Nvidia 200 series: (tudom, nem egy burzsoázia de kajára is kell pénz azért xD)
Tehát az Nvidia 200 series videó kártyák bele illenek az alaplap GPU slot-jába ÉS ami még fontosabb, a saját teljesítményüket ki tudják majd használni? (Ezt úgy értem, hogy mondjuk lehet az is hogy bele passzol a slot-ba, meg a drivert is fel lehet tenni, de gyenge teljesítménnyel fut mert az alaplap nem képes kezelni rendesen vagy valami ilyen dolog.)
Másik kérdés, ha mondjuk a 200 series-ből nem illik bele egyik sem az alaplapi slot-ba, tudnátok olyan videó kártyát ajánlani ami viszonylag olcsó ( < 30 000 ft )
ÉS rendesen működne ÉS sokkal jobb mint ez a ratyi elbhaszott fhos szhar videó kártya ami most nekem van jelenleg?
THX
2014. szept. 1. 13:17
1/8 A kérdező kommentje:
(A CPU-m Core 2 Duo E6600 2.4GHZ ha ez számít)
2014. szept. 1. 13:18
2/8 anonim válasza:
Ez az ittenieknek kinaiul van
2014. szept. 1. 13:18
3/8 anonim válasza:
Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik ezt a kérdést.
2014. szept. 1. 13:19
4/8 anonim válasza:
#2: Mé? Aki ért hozzá, az is szerethet dugni :-P
5/8 anonim válasza:
Mi lenne, ha ahelyett, hogy szar kategóriákba irogatsz, keresnél neten egy ezzel foglalkozó fórumot vagy felkeresnél egy szakembert?
6/8 anonim válasza:
Engem már az is kiakaszt, hogy a segítség szót angolul írtad. De miért?! Talán olyan nehéz magyarul végig írni egy mondatot?...
2014. szept. 1. 13:23
7/8 anonim válasza:
*végigírni
2014. szept. 1. 13:29
8/8 anonim válasza:
Minden pci-e foglalatos kártya belemegy(~feltehetően az összes, amit az utóbbi 4-5 évben gyártottak - talán volt még egy két kivétel, akkoriban, de nem hiszem). A geforce ok most lépnek be a nyolcadik sorozatba, elég nagy baromságnak hangzik, hogy a másodikból vegyél egyet. gtx650, vagy olcsó 750 belefér a 30k s keretbe.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!