Ha összekötök két pc-t com porton keresztűl, akkor át tudok vinni adatokat az egyik gépről a másikra?
Figyelt kérdés
2010. jan. 17. 12:53
2/7 A kérdező kommentje:
Ehhez kell valami külön progi?
2010. jan. 17. 13:01
3/7 anonim válasza:
nekem még anno dos 6.22-vel és Norton Commanderrel ment, igaz lassan, de ment. Windows alatt nem tudom, hogy működik - e de lehet jobban jársz egy 5méteres UTP kábellel.
4/7 anonim válasza:
Windowsban nem kell. Hálózati kapcsolatoknál Új csatlakozás, vagy valami hosonló.
5/7 A kérdező kommentje:
Az egyiken XP prof. van, a másikon Win.98. Összekötöm öket a soros porton keresztűl egy kábellel, és csak az új kapcsolatoknál kell megcsinálni a beállításokat és már küldhetem is a fájlokat?
2010. jan. 17. 15:38
6/7 anonim válasza:
Én csináltam hasonlót. Norton commanderrel ment, de windowsokkal nem... Szerintem ez nem lehetséges. De ha igen akkor is szörnyen lassú. Egy-két megás fájl is percekig megy át
7/7 A kérdező kommentje:
És ha úgy csinálnám hogy amelyikről küldeni akarom a fájlokat arra a soros portra csatlakozok, és amelyik gépre küldöm arra meg USB port-ra. Van ilyen átalakító kábel azt tudom,(4.000.-ft) csak azt nem tudom hogy így működne-e.
2010. jan. 18. 13:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!