Mivel tudom lemérni a videókártyám maximális órajeleit?
Figyelt kérdés
Tuningolni akarom a kártyám (Club3d HD6670 2GB DDR3) de nem tudom hogy mennyit bír, a mostani alapórajelek 800mhz gpu és 667mhz memória órajel, de ez nekem kevés, a válaszokat előre köszönöm.2014. aug. 31. 18:16
1/9 anonim válasza:
Kártya válogatja. 1000 mhz, 800mhz, ezeket valószínűleg még bírná.
2/9 A kérdező kommentje:
ha a 800mhz gpu t állítom 850 re már olyankor összeomlik a kártya mert a feszülséget nem tudom állítani
2014. aug. 31. 18:19
3/9 anonim válasza:
nem sértésből, de teljesen feleslegesen tuningolod ezt a kártyát, ez egy gyenge kártya, nem fogsz áttörést átérni vele, csak kockáztatod a kártya épségét.
4/9 A kérdező kommentje:
Nem akarok én áttörés most 815, 820 on van úgy jó, csak szerintem többet is bír és ezt akarom valahogy kideriteni
2014. aug. 31. 18:24
5/9 anonim válasza:
Valaki 2-3 fps plusznak is örül.
6/9 |Orfeusz| válasza:
Amég nem kapsz kékhalált teljes terhelésen addig húzhatod. Ha beírod, hogy Club3d hd 6670 review, ott szokott lenni OC rész, ott megnézheted náluk meddig bírta.
7/9 anonim válasza:
persze tudom, hogy van aki ennyinek is örül, és meg is értem, csak kérdés, hogy megéri-e tuningolni
8/9 A kérdező kommentje:
És ha egy asus r9 280x dcu2 tőt tuningolnák akkor mennyi plusz fps t érhetnék el?
2014. szept. 1. 04:39
9/9 A kérdező kommentje:
Amúgy a HD6670 en hogyan tudom szabályozni a feszültséget mert zárolva van
2014. szept. 2. 18:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!