Nvidia vga, Milyen márkát vegyek?
Elolvastam a kérdést, meg a válaszokat is.
Örülök, hogy vannak még nVidia-s emberek is.
Azt viszont érdekesnek találom, hogy mennyire nyomják az ATi (AMD Radeon) videokártyákat... (pedig a legtöbb hibajelentés, hacsak ezt a fórumot is nézem, azokról érkezik, ami talán logikus, mert mindenkit arra beszélnek rá)
A kérdezőtől kérdezném, úgy gondolod ennyire befolyásoló tényező a márka? Pl alaplapban a legtöbben az Asus-t helyezik az első helyre. Nekem jelenleg egy Gigabyte-os nVidia-m van, kb. egy éve használom, egyenlőre semmi baj nem volt vele.
Ha valaki ennyi pénzt rááldoz egy videokártyára, akkor az nVidia chipset-es legyen, mert azzal nem lesz bajod. Lehet, hogy ár/érték arányban az ATi (AMD Radeon) alatt van, meg a memóriaszélessége is alacsonyabb, meg egy kicsit drágább is... ...de nincs vele annyi baj, minőségi, megbizható kártya!
Én TF-es MSI-t választanék, de fontos, hogy a 3GD5 után legyen egy / vagy -OC, az jelenti azt, hogy gyárilag felhúzták kicsit az órajelet, egyébként meg eléggé kussban van, igaz, nekem 660-om, nem 780-am van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!