Asztali PC-t vennék. Szerintetek jó ez a konfiguráció? Vagy esetleg tudtok ajánlani hasonló árban I7-es procival gépet?
Hát a noname tápegység meg a kicsi és rossz minőségű tápegység és a tény hogy az alaplap nem Z97/H97-es,eg hogy baromira aránytalan rossz konfiggá teszik játékra...
Kérdező.. miért kéne neked i7?
Semmiben sem jobb játékra..
Lehet, hogy a fos jelző túlzás, de ezt a gépet akkor sem lehet ajánlani. Hogy mi a gond vele? Aránytalan. Semmi szükség i7-re játékra, főleg ilyen VGA mellett. Alaplap miatt processzort nem lehet érdemben bővíteni (más kérdés, hogy ez az i7 még pár évig elég lesz). 600W-os tápra semmi szükség (ezt egy jó minőségű 450W-os is lazán elvinné), egy főleg játékra szánt gépben SSD-nek sincs sok helye. Persze mindezek abból indulnak ki, hogy játékra kell a gép, de oldal közönségéből kiindulva 99.99%, hogy erről van szó.
Kérdező: ha játszani akarsz, inkább i5-t vegyél, és egy erősebb VGA-t, mint i7-et gyengébb videokártyával. Sokkal jobban fogsz járni. Ugyanígy általános tévhit, hogy a videokártya memóriájának mennyisége mutatja a teljesítményét - ez is téves, GPU típusa számít.
És ha alaplapot és tápot erre cserélném akkor már jó teljesítménycentrikus gépet kapnék amin jelenlegi játékok max grafikán futnának?
- ASUS MAXIMUS VII RANGER Alaplap
- FSP Hexa 500W PPA5003201
Ha a fenti gépben cserélnéd az alaplapot és tápot, nem, továbbra sem lenne olyan gép, amin max grafikán mennének a mai játékok. Erre R9 280X-nél illetve GTX770-nél lenne esélyed, de így sem minden játéknál!
Ha fejlesztesz, akkor valóban jól jön az SSD, ugyanakkor abban nem vagyok biztos, hogy i7-re szükséged van. Mit csinálsz pontosan? Én i5-s notebookon dolgozom (leginkább mobilszoftverek fejlesztése), és 1-2 esetet leszámítva nem volt olyan, hogy kevésnek éreztem volna. És ugye egy mobil i5 csak kétmagos...
Torrentet SSD-re menteni pedig nem ajánlott a gyakori írás miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!