Mit gondoltok erről?
Hát szerintem először is az AMD felejtős. Processzorpiacon az Intel az uralkodó.
Az alaplap egy fos.
Beleépíteni biztos bele tudod.
A foglalatot. Minden alaplapnak van egy processzor foglalata, pl. 1155, 2011, stb., nos a processzoroknál ez fel van tüntetve (socket) ugyancsak, hogy milyen foglalatuk van.
A két foglalat-típus számának meg kel egyeznie.
Hát én valami Intel Core i5-öt vennék, Asus alaplappal.
De ki fogja összeszerelni? Mert azt mondtad nem nagyon értesz hozzá, és bár nem olyan bonyolult, azért pár dologra oda kell figyelni összeszerelésnél.
Vehetsz már előre összerakott gépet is, általában semmivel sem drágábbak (max. pár ezerrel) mintha alkatrészekként vennéd meg, de azt egy hozzáértő rakja össze, és teljes garanciát vállalnak rá, tehát bármi elromlik benne nem neked kell nyomozgatnod, hogy melyik alkatrész a hibás hanem beviszed a géped egyben és megnézik.
Brand-gépeket kell keresned.
Ha megkéred, szerelje össze az lehet már többe fog kerülni, de a brand-gép - az üzlet által az árlistában szereplő konfiguráció -, az egyáltalán nem drágább. (Nekem is most éppen brand gépem van, azelőtt mindig én szereltem össze, már vagy 10 gépet életemben, de utánanézést követően láttam, hogy konkrétan semmilyen árdifferencia nem lett volna ha én szerelem össze)
Így beírod google-ba: Brand PC, és kiad elég sok üzletet ahol ilyen előre összeszerelt gépeket árulnak.
Ugyanazon alkatrészekből rakják össze amit a boltban megvennél amúgy is és elég széles skálán mozognak, van köztük gyengébb, de van közepes, erős és bivaly gép is, esetleg gamer brand pc-re is rá tudsz specifikusan keresni de vigyázz, mert azért ezek tényleg erős és drága gépek, nem feltétlenül kell neked.
Első tippre azt mondanám 150.000-170.000-es gép már biztos viszi a jelenlegi játékokat is szépen és vinni is fogja a köv. 2-3 évben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!